تبلیغات
گزیده مطالب مربوط به بهداشت و سلامتی گزیده مطالب مربوط به بهداشت و سلامتی




**************************
*


كدو از پیری زودرس جلوگیری می‌كند
كدو خاصیت جوان سازی دارد و از پیری زودرس جلوگیری می كند.

نتیجه تحقیقاتی كه درباره خواص كدو در سالمندان انجام شده است، نشان می دهد كه ویتامین A و C موجود در كدو در جوان سازی و جلوگیری از پیری زودرس موثر است.

این ماده غذایی حاوی 95 درصد آب مناسب است. چنانچه كدو سرخ نشود و به صورت بخار پز یا آب پز مصرف شود، در كاهش وزن بسیار موثر خواهد بود.

این ماده غذایی دارای خاصیت ضد سرطانی است. كدو به دلیل تركیبات مختلفی كه دارد برای درمان بیماری های قلبی، دیابتی، فشار خون و كاهش كلسترول خون بسیار مناسب است.

كدو همچنین منبع ویتامین C، A B1،B6، K و اسید فولیك و املاحی از جمله منیزیم، مس، پتاسیم، فیبر، فسفر، منگنز، روی، كلسیم، آهن و نیاسین است.

مصرف كدو، حمله های قلبی و عروقی را كاهش می دهد. ویتامین C موجود در كدو برای دید چشم و بینایی و فولاد موجود در این ماده غذایی برای خانم های باردار و شیرده مناسب است و از تشكیل جنین نارس و ناقص جلوگیری می كند.

همچنین این ماده غذایی برای افرادی كه مبتلا به بزرگی پروستات هستند، موثر است.

افراد مبتلا به بیماری های آرتروز توصیه كرد در برنامه غذایی خود كدو را قرار دهند چرا كه مس موجود در كدو از تشدید و ایجاد آتروز جلوگیری می كند.

این ماده غذایی در درمان و بهبود سرطان روده بزرگ و بیماری ام. اس نیز موثر است.

 



نوشته شده در تاریخ یکشنبه 22 آبان 1390 توسط Best Iran | نظرات ()